Aktuellt

Ny medarbetare på Kvalitetsavdelningen

Vi har glädjen att meddela att Angelinka Dimitrov nu har anslutit till oss på Solina Sweden som Kvalitet och Miljösamordnare och kommer vara en del av vårt kvalitetsteam.

Angelinka kommer närmast från Oatly där hon har varit i 5 år, senast i rollen som kvalitetskontrollkoordinator.

Angelinka är en driven person och har i grunden en utbildning i livsmedel med en master som fokuserade på kvalitet och säkerhet i kött.

Hon har en stor passion för att arbeta med förbättringar och kommer att var en stor tillgång för Solina.​

Vi har anställt en ny säljare 

Vi är härmed väldigt glada att få presentera Andrea Emmertz Magnusson, 37 år från Kristianstad, som börjat sin anställning som Account Manager på Solina Sweden.

Andrea utbildade sig till Livsmedelsagronom på SLU i Uppsala och började därefter jobba med kvalité och analys inom dryckesindustrin. Hon fortsatte därefter med kvalité inom kött- och charkområdet innan hon fick chansen att prova på jobbet som produktutvecklare.


Detta har hon ägnat sig åt de senaste 9 åren, med allt från smörgåsmat till färsk kyckling, senast på Atria Sweden i Sölvesborg.


”Matlagning och smaksättning har alltid legat mig varmt om hjärtat och som produktutvecklare har jag verkligen fått utlopp för min kreativitet” säger Andrea. ”Därför blir steget till Solina inte så långt, jag har i många år samarbetat med Solina i mina olika roller och alltid blivit proffsigt bemött. Att nu få chansen att själv vara säljare för just Solina känns därför extra roligt och jag ser fram emot många nya kontakter och längtar efter att få vara en del i att smaksätta maten som du kanske köper redan nästa gång du är och handlar”

Nya möjligheter under Coronapandemin

Det är ju som vi alla fått känna av väldigt speciella tider just nu.

Vi har svårt att arbeta tillsammans som vi är vana vid då vi inte får besöka våra kunder och därför inte har samma möjligheter som vanligt att inspirera, visa och smaka nya produkter.

Så i veckan anlände vår fina ”Solina Foodtruck” som är tänkt att använda bland annat för att besöka kunder vid större projekt. Med denna lösning kan vi ses utanför kundens anläggning och smaka, diskutera och inspirera precis som vanligt. Så väl mött på nytt sätt!​

SOLINA SWEDEN AB

Topplocksgatan 5

212 41 Malmö

+46 (0) 40 49 74 70

contact@solina-group.se

Follow us

linkedin youtube instagram

​​