Aktuellt

Livsmedelsdagarna 2021

Den 21-22 oktober var Solina Sweden huvudsponsor på Livsmedelsdagarna i Tylösand.

Vi hade även en monter i utställningen och bjöd alla deltagare på en helt vegansk ”Slider”, bestående av vår egenutvecklade ”Cale & Parsnip burger” med vegansk Cheddarsås toppad med Vegansk Bacon.

En given succe´.

Ny medarbetare på R&D

​Vi har nu den stora glädjen att få presentera vår nya medarbetare på Utvecklingsavdelningen, Solina Sverige.

Philip Lavin har precis avslutat sin utbildning på Gastronomiprogrammet på Högskolan i Kristianstad och började hos oss den 16 augusti.

Tidigare har han jobbat bla på Region Skåne och på Kippers Källare i Kristianstad och ska hos oss framför allt ha sitt fokus på att vara en del i vår satsning på Framtidens mat.

Att förädla råvaror genom matlagning, fermentering eller att laborera med drycker är mitt sätt att få utlopp för mycket av min kreativitet", säger Philip.

"Detta kombinerat med mitt brinnande intresse för innovation och utveckling, gör att rollen som produktutvecklare på Solina känns helt rätt.

Min bild av Solina är att det är ett företag i framkant som, precis som jag, vill vara med och driva utvecklingen framåt. Jag ser fram emot att få vara med och smaksätta framtidens mat och måltider!”​

Ny medarbetare på Kvalitetsavdelningen

Vi har glädjen att meddela att Angelinka Dimitrov nu har anslutit till oss på Solina Sweden som Kvalitet och Miljösamordnare och kommer vara en del av vårt kvalitetsteam.

Angelinka kommer närmast från Oatly där hon har varit i 5 år, senast i rollen som kvalitetskontrollkoordinator.

Angelinka är en driven person och har i grunden en utbildning i livsmedel med en master som fokuserade på kvalitet och säkerhet i kött.

Hon har en stor passion för att arbeta med förbättringar och kommer att var en stor tillgång för Solina.​

SOLINA SWEDEN AB

Topplocksgatan 5

212 41 Malmö

+46 (0) 40 49 74 70

contact@solina-group.se

​För beställning: order@solina-group.se

Follow us

linkedin youtube instagram

​​