Aktuellt

Nya möjligheter under Coronapandemin

Det är ju som vi alla fått känna av väldigt speciella tider just nu.

Vi har svårt att arbeta tillsammans som vi är vana vid då vi inte får besöka våra kunder och därför inte har samma möjligheter som vanligt att inspirera, visa och smaka nya produkter.

Så i veckan anlände vår fina ”Solina Foodtruck” som är tänkt att använda bland annat för att besöka kunder vid större projekt. Med denna lösning kan vi ses utanför kundens anläggning och smaka, diskutera och inspirera precis som vanligt. Så väl mött på nytt sätt!​

Nyfiken på NEXTERA CLASSIC VEGGIE?

NEXTERA CLASSIC VEGGIE är vår plantbaserad portfölj av standardprodukter vi utvecklat för att möta den ökade efterfrågan inom denna sektor. Portföljen består av en rad vitt skilda produkter baserade bland annat på texturerade vegetabiliska proteiner.

Vi på Solina har under de senaste tre åren fokuserat mycket på det område vi, som många med oss, tror kommer var en naturlig del av våra måltider i framtiden, nämligen plantbaserat. Samtliga våra standardprodukter är veganska och vi jobbar främst med ärta, soja eller favaböna, men andra baser kan förekomma. Vi erbjuder en range av standardprodukter där vi såklart även strävat efter så kort och enkel ingredienslista som möjligt. Även produktionsprocesserna är enkla och man kan oftast använda traditionell utrustning från charkindustrin.

Standardprodukterna är självklart färdiga för användning, men vår tanke är att dessa främst ska vara en utgångspunkt för att du som vår kund ska kunna utveckla din egen unika produkt.

Låter det spännande?

Kontakta gärna någon av våra säljare så berättar de mer​

logo-hvid

SOLINA SWEDEN AB

Topplocksgatan 5

212 41 Malmö

040-49 74 70

contact@solina-group.se

Follow us

linkedin youtubeinstagram