Aktuellt

Vi har anställt en ny säljare 

Vi är härmed väldigt glada att få presentera Andrea Emmertz Magnusson, 37 år från Kristianstad, som börjat sin anställning som Account Manager på Solina Sweden.

Andrea utbildade sig till Livsmedelsagronom på SLU i Uppsala och började därefter jobba med kvalité och analys inom dryckesindustrin. Hon fortsatte därefter med kvalité inom kött- och charkområdet innan hon fick chansen att prova på jobbet som produktutvecklare.


Detta har hon ägnat sig åt de senaste 9 åren, med allt från smörgåsmat till färsk kyckling, senast på Atria Sweden i Sölvesborg.


”Matlagning och smaksättning har alltid legat mig varmt om hjärtat och som produktutvecklare har jag verkligen fått utlopp för min kreativitet” säger Andrea. ”Därför blir steget till Solina inte så långt, jag har i många år samarbetat med Solina i mina olika roller och alltid blivit proffsigt bemött. Att nu få chansen att själv vara säljare för just Solina känns därför extra roligt och jag ser fram emot många nya kontakter och längtar efter att få vara en del i att smaksätta maten som du kanske köper redan nästa gång du är och handlar”

Nya möjligheter under Coronapandemin

Det är ju som vi alla fått känna av väldigt speciella tider just nu.

Vi har svårt att arbeta tillsammans som vi är vana vid då vi inte får besöka våra kunder och därför inte har samma möjligheter som vanligt att inspirera, visa och smaka nya produkter.

Så i veckan anlände vår fina ”Solina Foodtruck” som är tänkt att använda bland annat för att besöka kunder vid större projekt. Med denna lösning kan vi ses utanför kundens anläggning och smaka, diskutera och inspirera precis som vanligt. Så väl mött på nytt sätt!​

Nyfiken på NEXTERA CLASSIC VEGGIE?

NEXTERA CLASSIC VEGGIE är vår plantbaserad portfölj av standardprodukter vi utvecklat för att möta den ökade efterfrågan inom denna sektor. Portföljen består av en rad vitt skilda produkter baserade bland annat på texturerade vegetabiliska proteiner.

Vi på Solina har under de senaste tre åren fokuserat mycket på det område vi, som många med oss, tror kommer var en naturlig del av våra måltider i framtiden, nämligen plantbaserat. Samtliga våra standardprodukter är veganska och vi jobbar främst med ärta, soja eller favaböna, men andra baser kan förekomma. Vi erbjuder en range av standardprodukter där vi såklart även strävat efter så kort och enkel ingredienslista som möjligt. Även produktionsprocesserna är enkla och man kan oftast använda traditionell utrustning från charkindustrin.

Standardprodukterna är självklart färdiga för användning, men vår tanke är att dessa främst ska vara en utgångspunkt för att du som vår kund ska kunna utveckla din egen unika produkt.

Låter det spännande?

Kontakta gärna någon av våra säljare så berättar de mer​

logo-hvid

SOLINA SWEDEN AB

Topplocksgatan 5

212 41 Malmö

040-49 74 70

contact@solina-group.se

Follow us

linkedin youtubeinstagram