Vilka är vi?​

2015 fusionerades Nordfalks och Formidabel och blev Solina Sweden. Det är en viktig milstolpe i vår företagsutveckling, två företag med lång erfarenhet inom livsmedelsindustrin med fokus på smak och textur blev ett.

Solina Sweden är idag en del av Solina Group, en global organisation med enheter på flera marknader och inom de flesta affärssegment. Vi har ett nära samarbete över landsgränserna och en familjär känsla i vår kommunikation, vilket medför att vi enkelt kan få information om hur vi kan återskapa en autentisk smakupplevelse från världens alla hörn.

Solina Group lägger stor vikt vid att vara nära sina kunder och den starka lokala förankringen är en del av det som gör oss unika.

I Sverige, har vi vår bas i Malmö där vi är drygt 50 anställda, vilket inkluderar allt från sälj/utveckling till produktion/kvalitet.​

Lokal närvaro

Vi opererar lokalt i Sverige med ett nära samarbete med våra övriga nordiska siter. Vår omsättning 2019 nådde 270 M SEK.

250 nöjda kunder

Vi har idag ungefär 250 kunder i Sverige inom en rad olika applikationsområden.

50 anställda

Drygt 50 personer i Malmö och ytteligare 100 i Saue, Estland (produktion) är en del av att kreera lösningar och produkter till våra kunder.​

Vill du veta mer om Solina Group?    solina-group.com

SOLINA SWEDEN AB

Topplocksgatan 5

212 41 Malmö

+46 (0) 40 49 74 70

contact@solina-group.se

​För beställning: order@solina-group.se

Follow us

linkedin youtube instagram

​​